ENTREES FROIDES
Cold Starters
00. AVOCADO HAMACHI YUKETartare de sériole, 18.00
  oeuf de saumon et avocat  
  Avocado, salmon roe and king fish tartar  
 
01. AVOCADO SAKE YUKE - Tartare de saumon et avocat 16.00
  Avocado and salmon tartar  
 
02. AVOCADO MAGURO YUKE - Tartare de thon et avocat 17.00
  Avocado and tuna tartar  
 
03. WAKAME KAPPA SALADA - Salade d'algues et concombre 9.00
  Seaweeds and cucumber salad  
 
04. TORI SALADA - Salade de Poulet 9.00
  Sliced thinly and frayed chicken salad  
 
05. GYOKAI SALADA - Salade de fruits de mer 22.00
  Sea fruits salad  
 
06. SALADE VERTE - Laitue agrémentée de tomates 6.00
  Green salad - lettuce decorated with tomatoes  
 
07. GOMA WAKAME SALADA - Salade d'algues huile de sésame 9.00
  Seaweeds salad with sesame oil  
     
08. HIYAYAKKO - Tofu et pâte de soja 9.00
  Tofu and soybean dough  
 
ENTREES CHAUDES
Hot Starters
09. MISO - Soupe de soja 6.00
  Soybean Miso soup with scallions, seaweeds and tofu  
     
10. EDAMAME - Haricots de soja bouillis 8.00
  Steamed Japanese green peas  
     
11. YAKITORI - Brochettes de poulet (2 pcs) 13.00
  Chicken bunches  
     
12. AGEDASHI TOFU - Beignets de tofu 12.00
  Fritted tofu  
     
13. GYOZA - Raviolis rôtis au porc (6 pcs) 16.00
  Pan fried pork dumplings ravioli  
     
13.a YASAI GYOZA - Raviolis rôtis végétarian (6 pcs) 13.00
  Pan fried vegetable dumplings ravioli